Verrassing !!!

28-02-2017 14:18

Afgelopen woensdag 22 februari hadden een aantal spelers van ons in de stromende regen een uurtje getraind. Vreemd want normaal zou je toch zeggen dat volgens de regels van Maastricht Sport de velden afgekeurd waren.

Niet dat we dit vervelend vonden, het was een leuke training geweest.

Na afloop van de training werden ale spelers van de G in de kantine uitgenodigd om samen iets te drinken. Tot onze verbazing zagen we daar ook een delegatie van het bestuur  , van het eerste en van de zesde elftal zitten .Ook kwamen de Srjaveliers  binnen waaien . Vreemd zou je dan denken .... nou dat vond Thei ook ja. Het eerste wat hij dus ook aan zijn vrouw vroeg.... wat heb jij bekoktstooft ??? Maar ze wist blijkbaar ook niets , het was in opdracht van het bestuur dat ze ons bij elkaar wilden laten komen.

john Ringhs  van de Srjaveliers pakte de microfoon en  hield ene toespraak waarin op een gegeven moment Thei Verstappen naar voren werd geroepen .

Die natuurlijk met een rode kop daarnaar toe en toen kwam letterlijk de aap uit de mouw ;-).

Thei  kreeg uit handen van  prins Patrick en zijn raad de orde van Den de Duuker uitgereikt voor zijn werk bij de vereniging ,maar ook wat hij daarbuiten doet.

Samen met Jacqueline Frijns-Poolmans  is hij bij RKSV Heer in het diepe gesprongen en zijn hier in 2014 opgestart met G voetbal , waarbij Jacqueline op de achtergrond de aanvragen ,papieren en etcc doet en Thei  de contacten met KNVB , andere clubs en de technische staf op zich pakte.

Door hun beide inzet groeide de G afdeling uit tot een van de grootste van Zuid-Limburg  ,waarbij we niet moeten vergeten dat dit ook door hulp van de andere begeleiders, spelers en verenging komt.

Alleen is Thei niet iemand die er voor de G is ,maar zich ook samen met zijn vrouw Simoon ontfermde over het wedstrijdsecretariaat Jeugd. Zoals we hem kennen levert hij dan geen half werk af , maar pakt dan ook meteen alles op om alles in goede banen proberen te laten lopen.Scheidsrechters jeugd regelen ?? ja hoor... Hierin is zijn organisatorische vermogen en kennis een uitkomst . Verder is hij ook lid van het zesde elftal en is zowel de zaterdag als mede de zondag  op zijn vakantiestekje, zoals hij liefkozend de club noemt. Speelt het eerste thuis is hij daar om overal een beetje in te springen mocht het nodig zijn ,maar ook bij activiteiten hangt hij er rond.

Dit soms tot ergenis van zowel zijn vrouw als anderen , omdat hij ook door de week  hier veel uren insteekt. Maar zoals zijn gezin zegt ... hij bloeit helemaal op hierin.

Buiten dit alles is hij  ook bezig met nog een grote groep mensen iets te doen voor de zwakkeren in onze maatschappij  en dan vooral gericht op zwerfjongeren cq spookjongeren die door alle regels van de wet te vaak op straat terecht komen.

 

Terug