4 maart Heer G2 -RKHSV G1

06-03-2017 17:58

Ook onze G2 ging vandaag aan de slag en hadden in hun achterhoofd wat de G1 van Heer kan , kunnen wij ook.

Begin van de wedstrijd ging de G2 ook volop in de aanval ,waarbij RKHSV het moeilijk kreeg om de verdediging op te bouwen.

Door een goede voorzet naar de rechterkant , die de bal mooi voorlegde kon onze spits het afmaken en scoorde hieruit de 1-0 .

Alleen hoogmoed komt ter val, de G2 waande zich al winner en begon dus op het middenveld met truukjes waardoor er veel fouten werden gemaakt en RKHSV hiervan profiteerde. Voor de keeper was het onmogelijk om deze ballen te hebben en de voorstand die we hadden ging in 8 min tijd naar 2-1 .

De tegenstander zag dat het team hierdoor veel steken liet vallen en slordig ballen wegwerkte en maakte gebruik  van het foutje van de linkerback om er 3-1 van te maken.

In de rust werd het team ook flink toegesproken door hun coach dat ze nu niet als team meer speelde  en dezelfde fouten maakte als bij de eerste wedstrijd.

Bij de G2 werd een taktische keeperwisseling gedaan ,waardoor we gebruik konden maken van onze stoomwals die nergens voor schuift en gewoon door een verdediging heen dendert.

Jammer genoeg mocht dit niet baten , in de laatste 5 min zag RKHSv door hun kleine snelle middenvelder nog kans om door te breken met als gevolg 4-1.

In deze wedstrijd heeft RKHSV G1 verdient gewonnen , door niet goed overleg en elkaar onderling coachen.... op elkaar mopperen werkt dan net averechts.

Volgende keer beter .

Terug