4 maart EHC G2 -Heer G3

06-03-2017 17:43

Na de carnaval  gaan we weer het veld op tegen een sterke tegenstander in een uitwedstrijd...EHC ging meteen na het fluitsignaal in de aanval en liet zien dat het een team is dat op elkaar is ingespeeld.Het grootste gedeelte van de eerste helft dreef EHc het nivo omhoog, maar door het goed optreden van onze verdediging werd  de stand gelijk gehouden.. Met nog een paar minuten te spelen  kreeg EHC weer een corner waarbij ze uiteindelijk het eerste doelpunt scoorde.

Na de rust kwam EHC weer op volle gang en het duurde niet lang of een afstand schot zorgde voor de 2-0. DE 3-0 volgde hierop al snel ,wel een goede redding van onze keeper , maar een speler van EHC stond kort bij om deze af te maken.

Dor een foutje van EHC kreeg onze spits de bal in zijn voeten en benutte deze kans met als gevolg 3-1. EHc pakte de draad weer op en weer zorgde onzekeeper voor een goede redding ,alleen stond er bij de achterlijn een speler van EHC die hem er mooi indraaide  4-1 .

Onze boys en girls gaven niet op en gingen nogmaals in de aanval wat als resultaat had dat we 4-2 als stand konden opschrijven.

Een mooie wedstrijd en als slot was het nog gezellig in de kleedkamers.