23 april spannende dag voor onze G teams !

24-04-2016 16:46

De dag begon  een beetje buierig  , maar dat mag de pret niet drukken.

Alle 3 de G teams speelden thuis tegen waardige en sterke tegenstanders.

Als eerste stond onze G1 op de planning tegen EHC G2.  Dit was een spannende wedstrijd waarin duidelijk   te zien was dat EHC de power op het middenveld miste om onze Red/green army te stoppen .  De G1 maakte gebruik  van hun snelheid waardoor de stand al vrij snel opliep naar 5-0. Hierna scoorde Floyd ,een oude bekende van ons de 5-1. Onze G1 nam hierna weer de overhand en het werd 6-1 ,wat ook de eindstand was. Hierdoor neemt de G1 de 2de plek in de competitie in.

 

rond 13:30 uur stond de G3 op de planning tegen Brunssem G1 . Onze G3 is nieuw in deze competitie ,maar staat hun mannetje. Er werd hier afwisselend gescoord door beide partijen  ,waain onze G3 de betere was  en de overhand nam. Eindstand 5-4 en ook zij staan op de 2 de plek in hun competitie.

 

Als klapper van de dag stond de derby tuusen Heer G2 -RKHSV G2 op het programma.

bij het intrappen stroomde de tribune van ons hoofdveld vol met toeschouwers , maar ook langs de afrastering stond het vrij vol  , omdeze wedstrijd niet te missen.

Dit was een spannende wedstrijd in de competitie want bij winst zou onze G2 kampioenn zijn ,met dan nog wel 2 wedstrijden te gaan . Beide teams waren aan elkaar gewaagd en vormden een gevaar aan beide kanten ,waar de stand in het eerste kwartier mooi gelijk bleef.

Beide keepers hadden het druk  ,met prachtige reddingen van beide kanten waar de keeper van het Nederlands elftal  nog iets van kan leren. Na 15 min nam onze G2 de overhand en scoorde Melvin met een afstandschot onderkant lat. Na 5 min gaf Gia een mooie voorzet  ,waardoor Melvin hem weer mooi kon intikken en keeper niets anders kon doen dan nakijken van de bal. 

In de tweede helft was te zien dat beide ploegen toch nog het gevecht aangingen  en er werd van tijd tot tijd een geweldig potje voetbal afgeleverd waarin RKHSV geregeld gevaarlijk werd door hun spits . Bij een vrije trap van de G2 ,die Gia even lekker opzij tikte  pakte Vincent hem op zijn slof en scoorde ierbij de safe  3 - 0.

Aan de kant begon het gefeest  want met nog 10 min te gaan zag het publiek al dat de G2 op dit moment de ongeslagen kampioen werd.

De stand einigde op  3- 0 en hierna werd er vol op gevierd dat dit team kampioen is geworden  , met nog 2 wedstrijden te gaan.

Na afloop heeft Batida Mestreech nog een optreden verzorgd voor de spelers en het toegestroomd publiek .

 

 

 

 

 

Terug