18 februari 2017 Team G3

19-02-2017 08:09

DE wedstrijd van de G3 begon om 10:30 uur tegen RKHSV G2.

De G3 is nieuw in deze klasse en dat was meteen al te merken...RKHSV voerde meteen de druk op , waarbij het al snel gebeurde dat onze G3 op achterstand kwam. Toch bleven onze jongens en meiden stug doorvechten met in hun achterhoofd ,we wisten waar we aan begonnen en nu is het kijken of we dit nivo ook aankunnen.

Jammer genoeg raakte na 10 min onze sterke middenvelder geblesseerd ,waardoor we een andere taktiek moesten gaan verzinnen om tegenstand te blijven bieden. Helaas mocht dit niet baten  en werd onze G3 totaal overrompeld . We gingen de eerste helft in met een achterstand van 0 -6.

Bij aanvang van de 2e helft zagen we de sportieviteit van RKHSV , die begon te spelen met 2 man minder zodat de wedstrijd een eerlijke kans kreeg.

Herbij kreeg de G3 kansen genoeg ,waarbij het eerste doelpunt van dit seizoen gemaakt werd door Riann Smeets  ,die dit seizoen van de G2 naar de G3 is gegaan. Onze G3 scoorde nog 2 maal en daarna heeft RKHSV een speler er weer bijgezet zodat de druk weer wat groter werd.

Eindstand van deze wedstrijd werd 3-6 , complimeten aan de G3 , maar vooral een groot compliment aan het team van RKHSV G2 voor hun sportief gedrag .