18 februari 2017 Team G1

19-02-2017 08:20

Deze middag treedt de G1 aan tegen RKHSV G1 ,dit is een team dat een beetje gemengd is .

Onze G1 kon vandaag gebruik maken van de invallers Sean en Lars, dit omdat onze eigen keeper een langdurende blessure heeft opgelopen aan zijn schouder.

De verwachtingen lagen hoog ,temeer omdat onze G1 in die klasse vorig jaar kampioen waren geworden en die eer willen ze houden.

Je zag aan het begin van de wedstrijd meteen al dat het voor onze G1 toch weer wennen was ,het spel liep niet zo als het moest ,waardoor er geen goede communicatie was en er hierdoor fouten werden gemaakt. Dit resulteerde binnen 10 min in een achterstand van 0-1.

hierop werden alle zeilen bijgezet en begon het spel zoals we normaal gewend waren  en begon onze G de druk op te voeren waarop al snel de gelijkmaker volgde . Ook het tweede doelpunt volgde al snel ,al was wel te merken dat er niet optimaal gespeeld werd en er van onze kanten toch een aantal maal een overtreding volgde zoals de slydingen die bij het G voetbal uit de boze zijn. Hierin bepaalt de scheidsrechter wat er dan gebeurd .

Ons team kwam in de tweede helft beter uit de verf en het werd al snel 3-2 ,wat bij de keeper van de  tegenstander tot een moment van frustratie leidde .

Door het goed ingrijpen van de coach van RKHSV werd dit in goede banen geleid en kon het spel weer hervat worden.

Door de onverwachte uitbraak van een speler van RKHSV die gewoon met de bal door het midden kon wandelen volgde al vrij snel een tegendoelpunt en dit werd dan ook de eindstand 3-2.

Terugkijkend op deze wedstrijd werd er door de begeleiders van de G1 en spelers  erkent dat het voor onze doen een slechte wedstrijd was en het een beetje aan teammentaliteit ontbrak .Afgesproken is om dit bij de volgende training op te pakken en te kijken waar de knelpunten liggen .

Terug