11 februari 2017

19-02-2017 08:08

Vandaag zouden de eerste competitiewedstrijden van het voorjaar 2017 starten.
De G1 was afgelast  omdat de tegenstander te weing man had, wordt later ingehaald.
De G3 kreeg om kwart voor 9 een telefoontje dat de velden van de tegenstander afgekeurd waren en deze ook ingehaald moet worden.
Voor de G2 , die thuis speelde hebben we de velden zelf gekeurd  en na overleg met het bestuur is besloten om deze gewoon door te laten gaan.

Onze G2 maakte zijn debuut in de 1e klasse en meteen tegen een geduchte tegenstander EHC G1.
De wedstrijd begon goed ,waarbij we meteen al zagen dat onze G2 er vol tegenaan ging  en EhC op een aantal momenten goed in het nauw dreef.
Het werd al snel 1-0 voor ons , maar Ehc kwam snel terug met 1-1.
dit ging de eerste helft gelijk op ,waarbij onze scheidsrechter soms een beslissing moest nemen wat de ene keer goed was voor Heer en de andere keer voor EHC.
De pauze ging in met 3-2 voor Heer.
In de pauze werd de G2 goed aangesproken op soms hun sloridg gedrag waardoor ze doelpunten weggaven.
De tweede helft begon meteen goed waardoor Heer al snel voor stond met 4-2.
Door paniekvoetbal, te lange ballen en elkander niet coachen  liep EHC in en nam de overhand ,waardoor het al snel 5-4 werd.
In de laatste 10 min werd de wedstrijd een stuk feller en ging onze G2 flink in de aanval , maar helaas het lukte ze niet meer om te scoren .
EHC ging er vandoor met de winst.... dit is meteen wel een les voor de G2 om hun hoofd koel te houden en sneller het tikspel doen zoals ook op de trainingen gebeurt.